Accés al blog - Seleccioneu el vostre idioma: castellano | english | italiano | deutsch | français | português

password.esPassword.es separador      Generador de contrasenyes en línia
Com obtenir una contrasenya? Ompliu els formularis de més avall amb els caràcters que voleu que contingui la vostra contrasenya i la seva longitud. A continuació, premeu Crea contrasenya. Cal tenir JavaScript activat al vostre navegador per poder fer servir aquest servei.
A més, ara podeu comprovar i mesurar la vostra contrasenya per saber, segons els caràcters, els números i els símbols, si té la mida i la composició adequades mitjançant el comprovador de contrasenyes. A més, si feu servir Mac OS X o Windows, us recomanem el millor gestor de contrasenyes i emplenador automàtic de formularis, a més, amb gestió de llicències de programari: 1Password.
Després d'haver protegit les vostres claus, podeu comprovar la vostra connexió amb la nostra Prova de velocitat d'ADSL.
Caràcters a utilitzar a la contrasenya Aquí heu d'indicar el tipus de caràcters que es faran servir a la contrasenya. Us recomanem utilitzar tots els tipus de caràcters disponibles per generar una contrasenya segura i complicada. D'altra banda, les contrasenyes amb caràcters especials poden ser difícils de recordar. Us recomanem, per tant, que no feu servir aquests caràcters si heu de recordar la contrasenya.

Longitud de la contrasenyaCom més llarga és una contrasenya, més segura. La longitud mínima recomanada per a una contrasenya és de 6 caràcters. Una contrasenya de 8 o 10 caràcters és correcta per a la major part de pàgines web.
Longitud de la contrasenya: 
 caràcters
Genera la contrasenya!Ara només cal que premeu "Crea contrasenya" i obtindreu la vostra contrasenya preparada.
Nivell de seguretat

Un servei de Carrero.es. Servei gratuït basat en free password generator. Utilitzeu contrasenyes segures a WordPress.
Allotjament en núvol a Stackscale.
ipv6 ready